💃 DELIVERY TIMES: 3-7 DAYS EU ✈ FREE DELIVERY - FOR ALL ORDERS FROM € 69 ✔ RETURNS WITHIN 14 DAYS
 

Terms & Conditions

Algemene voorwaarden

1. ALGEMEEN
Wanneer u bestellingen plaatst bij Moda Lucca  gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. modaLucca  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie.Moda Lucca   kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten.


2. PRIJZEN
Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging worden aangepast. Moda Lucca kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.


3. BETALINGEN
Moda Lucca biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Wij vragen om de betaling binnen 7 dagen na uw bestelling te voldoen. Indien wij geen betaling binnen deze 7 dagen ontvangen, zal uw bestelling worden geannuleerd. Producten wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan.

Betaalmogelijkheden:
Via overschrijving: U kan uw bestelling betalen via overschrijving op ons rekeningnummer. Uw bestelling zal behandeld worden van zodra wij de betaling ontvangen hebben.
Via credit card: Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.
Via Bancontact: Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.
Via Ideal: Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.

Indien u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash, met Bancontact of Payconiq te betalen.

4. LEVERINGEN
Moda Lucca kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na.

5. BESTELLINGEN
Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Moda Lucca behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Moda Lucca. Te veel betaalde producten worden desgevallend terugbetaald. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.


Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

6. LEVERINGEN
De levering geschiedt op de door de koper aangeduide adres. Moda Lucca levert uw pakket tussen de 2 en 5 werkdagen binnen België en tussen 3 en 14 werkdagen  binnen Nederland. Steeds na ontvangst van betaling.

De vermelde leveringstermijn is louter indicatief en dus geenszins bindend in hoofde van Moda Lucca.

Een foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de klant en kan aanleiding geven tot extra kosten. De verzendingskosten worden steeds afzonderlijk vermeld. Er worden geen verzendingskosten aangerekend voor bestellingen vanaf 60 EUR.
Geen enkele vertraging van levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.
Moda Lucca heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

7. VOORRAAD
In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webwinkel. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het passen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webwinkel worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt uiterst binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.

8. RETOUR
De koper heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boete & zonder opgave van motief, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient de producten op eigen risico en kosten, in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand inclusief prijskaartje/etiket/label terug te sturen naar:

Moda lucca


De koper dient om van deze retourregeling gebruik te maken eerst een verzoek hiertoe in te dienen en een RMA nummer aanvragen. Deze kan uitsluitend per e-mail naar info@modalucca.com
Niet vooraf aangevraagde zendingen worden niet geaccepteerd.
Bij ontvangst van het pakketje maken we het geld na controle over, binnen de 30 dagen per bank, zonder kosten.

Opgelet, uitzonderingen zijn:
 - Afgeprijsde artikelen en solden, deze worden niet teruggestuurd of omgeruild.
 - Goederen die volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd.
 - Goederen die door de koper zijn gedragen.
 - Goederen die zijn beschadigd.
 - Goederen waarvan de toestand niet overeenkomt met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik voor het keuren van goederen.
Indien de retourzending niet volledig gefrankeerd is, zijn wij genoodzaakt deze bij de koper in rekening te brengen.

9. AANBIEDINGEN
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt (zie artikel 7)

10. AFHALINGEN
Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in ons afhaalpunt na afspraak. Hiermee spaart u eventuele verzendingskosten uit. Hiervoor kan u steeds een mail sturen naar Mail: info@modalucca.com
Lucca kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een veranderde gezondheidstoestand  bij gebruik/dragen van aangekochte producten via Lucca BVBA.
Als koper bent u zelf verantwoordelijk voor de keuze van producten.
Moda Lucca kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer producten niet kunnen worden geleverd of bij het niet of onvoldoende functioneren van de website.

12. COPYRIGHT
De teksten, de lay-out, de afbeeldingen en alle andere gegevens op deze website zijn beschermd door de wetgeving (nationaal en internationaal) van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, vertalingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze website, in welke vorm of op welke manier ook, zijn enkel toegestaan mits voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van het auteursrecht.
Niets van deze website mag opgeslagen, gebruikt of gelinkt worden zonder schriftelijk toestemming van Moda Lucca

13. PRIVACY
Iedere persoonlijke informatie die wij van jou ontvangen, behandelen wij in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

14. BEDRIJFSGEGEVENS
Moda Lucca

m.scheperslaan 113a

3550 Heusden-zolder


Mail: info@modalucca.com
Webshop: www.modalucca.com