Customer service: info@lucca-fashion.com
 

Exchanging

Ruilen

 

Wij vinden het heel erg belangrijk dat je een tevreden klant bent en blijft. Wij zien je dus graag terug in onze webshop. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een artikel wilt omruilen voor een ander artikel omdat blijkt dat je de verkeerde kleur of maat hebt besteld. Dit is geen enkel probleem.

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden binnen 14 dagen na ontvangst door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. De artikelen moet in de originele verpakking of een andere gelijkwaardige, stevige verpakking worden geretourneerd. De gemaakte verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Het risico van het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd!

 

LET OP!

  • Wanneer u uw artikel(en) niet binnen het retourtermijn retourneert zijn wij genoodzaakt de bestelling terug te zenden naar u.
  • Leg de schoenen/kleding in de schoenendoos/gewone doos en verpak deze goed in plastic of papier. Zorg voor een goede verpakking! Plak alsjeblieft geen plakband of het retouradres direct op de schoenendoos! Deze retourzendingen nemen wij niet in behandeling!!!
  • Er zijn een aantal artikelen waarbij wij u verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te ruilen:

   - Badkleding