Customer service: info@lucca-fashion.com
 

Returns

Retourneren

 

Bij Lucca Fashion heb je het recht om jouw aankoop tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit is het herroepingsrecht wat je als consument hebt. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is de klant dus aansprakelijk.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen of de zending weigeren!

Kleding en schoenen mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Kleding die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na de ontvangst van jou retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je PostNL of Bpost Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

Het artikel mag niet beschadigd zijn!

Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden NIET retour genomen.


Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen. 

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt.

Wanneer u uw artikel(en) beschadigd, met vlekken of niet binnen het retourtermijn retourneert zijn wij genoodzaakt de bestelling terug te zenden naar u! 

LET OP!

  • Artikelen die zijn gekocht tijdens de speciale actie periode worden als "afgeprijsd" beschouwd. Artikelen, welke zijn afgeprijsd kunnen niet geretourneerd worden.
  • Producten die wij speciaal voor de klant hebben laten maken/besteld (op bestelling) kunnen niet geretourneerd worden.
  • Leg de schoenen in de schoenendoos doos en verpak deze goed in plastic of papier. Zorg voor een goede verpakking! Plak alsjeblieft geen plakband of het retouradres direct op de schoenendoos! Deze retourzendingen nemen wij niet in behandeling!!!
  • Er zijn een aantal artikelen waarbij wij u verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren:

   - Badkleding